MARDİN / ARTUKLU - Sakalar Emine Behçet Keleşoğlu Ortaokulu

May

Öğrencilerimizle ders yoğunluğuna iyi gelecek bir sinema etkinliği yaptık.

May

Okulumuz öğretmenleriyle ders yoğunluğuna bir mola vererek mangal etkinliği yapıldı

May

Başarılı olan öğrencilere hediye verilerek motivasyonları arttırıldı.

May

Okulumuzun bahçesinde öğrencierimizle birlikte piknik yaparak pozitif enerji topladık.

May

Fen Bilimleri Dersinde Hayatı kolaylaştıran alternatif icatlar yaparak dersi eğlenceli hale getirdik. Etkinlik için Merve öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okulımuz öğretmenleri ve çevre okuldan öğretmen arkadaşlarla beraber Gaziantep turu yapıldı.

May

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası münazara yarışmasına katıldık.Öğrencilerimiz başarılı bir performans sergiledi.

May

Deyimlerimizi somutlaştırarak anlamak için öğrencilerimzle etkinlik yaptık.Etkinliği gerçekleştiren Muhammed Onur ERKAN Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Ortaokulda tüm sınıflarımızda deneme sınavı yapıldı.Öğrencilerimizin eksi olduğu kazanımlar tespit edilerek giderilme çalışıldı.

Nis

Öğretmenlerimizle küçük bir etkinlik yapıp hasbihal ettik.

Nis

Bugün Sakalar EBK ilk/ortaokulu ailesi olarak öğretmen, öğrenci ve veliler elele verip sma hastası olan iki çocuğumuzun acılarına bir nebze çare olmak istedik. Kermesimize katılan ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

ZEKA OYUNLARIYLA ÖĞRENCİLERİMİZLE BEYİN JİMLASTİĞİ YAPTIK.

Nis

Artuklu Gençlik ve spor Müdürlüğünün düzenlediği okullar arası Futsal turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Artuklu İlçe Milli Eğitimin düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasına okulumuz katılıp derece yapmıştır.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.