MARDİN / ARTUKLU - Sakalar Emine Behçet Keleşoğlu Ortaokulu

Geri dönüşüm ile ilgili yarışma ve çalışmaların yapılması.

Açıklama: Çocuklara geri dönüşüm ile ilgili bilgi verildi.  Geri dönüşüm videosu izlenip, öğrenciler ile birlikte pano hazırlandı.

Mrt

Atasözlerinin resmedilmesi/ anlatılması/sergilenmesi etkinliği.

Mrt

Amaç Ögrencilerin dış göz olarak başkaları tarafından nasıl görüldüklerine dair fikir edinmeleri.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA ANLAT BAKALIM ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Şbt

talihsiz bir kaza sonucu kolunu kıran 8.sınıf öğrecimiz Bünyamin'i evinde ziyaret ederek derslerinden eksik kalmaması adına evde etüt yapıldı.

Şbt

Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği yapıldı.

Ock

DİLZİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA ANLAMINI BUL ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZLE DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA HATIRLATMACA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ara

Öğrencilerimizin akademik başarılarını ölçmek için belirli aralıklarla denemelerimizi gerçekleştiriyoruz.

Ara

ANASINIFIMIZ BOYAMA VE PARKE İŞLEMLERİYLE  DAHA SICAK VE MODERN BİR HALE GETİRİLDİ.

Bilim  ve Teknoloji Alanı

Proje :Bilinçli-güvenli internet kullanımı seminerlerinin  düzenlenmesi

Öğrencilere bilinçli internet nasıl kullanılır,kullanırken nelere dikkat edilmeli ,özellikle interneti kullanırken geçen süreye çok dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili okulumuz 8/A sınıfı ile  seminer düzenlendi. Seminer verildikten sonra Bilinçli İnternet ve Teknoloji  kullanımı ile ilgili boyama ve pano çalışması yapıldı.

Ara

OKULUM EVİM PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BAHÇE VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPTIK.

Kas

Bölge okulları olan ARPATEPE ÇALIŞLI VE SAKALAR öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı. Yarışmayı düzenleyen Din Kültürü Öğretmenmiz FERHAT MARKAYA'ya teşekkür ederiz.

Haz

Okul-aile birliğini güçlendirmek için velilerimiz okula davet edip çay ikram ettik.

Haz

Öğrencilerimizle ders öncesi sabah yürüyüşü yapıldı.